Регламентація процесу подання Львівської політехніки у WWW шляхом розміщення новинного інформаційного наповнення на офіційному веб-сайті університету - Березко, Олександр; Жежнич, Павло; Левченко, Олександр; Зуб, Христина; Berezko, Oleksandr; Zhezhnych, Pavlo; Levchenko, Oleksandr; Zub, Khrystyna (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Проаналізовано новинне інформаційне наповнення офіційного веб-сайта Львівської політехніки та можливостей промоції новин у його межах. Запропоновано критерії для ранжування новин за важливістю та принципи їхнього розміщення на головній сторінці.

The news content of Lviv Polytechnic National University official website and means of news promotion are considered. The criteria for news ranking and principles of their promotion to website’s homepage are proposed.
Regulation of the process of Lviv Polytechnic positioning in WWW by means of posting news content on the official university website
Keywords: WWW; веб-сайт; університет; вищий навчальний заклад; інформатизація; новини; інформаційне наповнення; контент-менеджмент; WWW; website; university; HEI; informatization; news; content; website content; content management; 004.738.5