Стан виробництва та забезпечення населення України продуктами тваринництва - Макаринська, А. В. (Одеська національна академія харчових технологій, 2010)
В статі наведено статистичні дані з виробництва комбікормів, чисельності поголів’я тварин та птиці, та забезпечення населення України продуктами тваринництва за останні п’ять років. In article the statistical given manufactures of mixed fodders, number of a livestock of animals and a bird and maintenance of the population of Ukraine with livestock products for last five years are cited.
Keywords: комбікорми; виробництво; м’ясо; яйця; чисельність поголів’я; птиця; свині; велика рогата худоба; mixed fodder; manufacture; meat; eggs; number of a livestock; a bird; pigs; a horned cattle