Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла - Березовська, Н. І.; Паляниця, Л. Я.; Косів, Р. Б.; Ворожбит, О. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
одавання дріжджових лізатів скорочує тривалість головного бродіння, збільшує вихід головних продуктів бродіння. Сульфат амонію сприяє швидшому нагромадженню біомаси дріжджів. The influence of nitrogen feeding on the fermentation of beer wort is investigated. It is proved that addition of yeast lysates reduces durability of main fermentation, increases exit of main products of fermentation. Amonium sulphate promotes rapid growth of yeast biomass.