Ресурси інформаційних центрів Європейського Союзу в Україні: головні тенденції та проблеми формування - Химиця, Наталія; Марців, Марія (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
The article deals with the main tasks of activity of European Union information centers in Ukraine and characterized the information resources of these centers in Kherson, Lutsk and Lviv.
Keywords: Європейський Союз; Україна; інформаційний центр; джерела; ресурс; актуальна інформація