Аналіз точності координат опорних точок при створенні фронтальних планів скульптур - Глотов, В.; Ковальов, Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено результати аналізу точності зовнішнього орієнтування цифрових зображень при складанні фронтальних планів скульптур цифровим стереофотограмметричним методом. Зосереджено увагу на розміщенні опорних точок відносно об’єкта та на способі отримання координат цих точок. Приведено результаты анализа точности внешнего ориентирования цифровых изображений при составлении фронтальных планов скульптур цифровым стереофотограмметрическим методом. Акцентируется на размещении опорных точек относительно объекта и на способе получения координат этих точек. The results of the analysis of the accuracy of the external orientation of digital images in the preparation of plans frontal sculptures digital stereophotogrammetric method. Focuses on the placement of reference points to the object, and a method of obtaining the coordinates of these points.
Анализ точности координат опорных точек снимков при создании фронтальных планов скульптур
Accuracy analysis of exterior orientation of digital images to create plans frontal sculptures
Keywords: скульптурні групи; точність зовнішнього орієнтування; цифрове знімання; оцінка точності координат