Сучасні підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції - Лісовська, Л. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Проаналізовано та наведено класифікацію сучасних підходів до оцінки конкурентоспроможності продукції. Виділено їх зв’язок з етапами економічного циклу життя продукції. Analysis of modern approaches to the estimate of production competitiveness are considered and they’s classification is work out in article. The correlation with economic life-cycle of production is defined.