Моделювання процесів опрацювання інформаційних ресурсів в системах електронної контент-комерції - Висоцька, В. А.; Чирун, Л.; Чирун, Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано модель життєвого циклу контенту в системах електронної комерції. Модель описує процеси опрацювання інформаційних ресурсів в системах електронної контент-комерції та спрощує технологію автоматизації формування, управління та реалізації контенту. Проаналізовано основні проблеми електронної комерції та функціональних сервісів управління контентом та запропоновано методи вирішення цих проблем. The article proposed to model the content lifecycle in electronic commerce systems. The model describes the processes of information processing resources in the electronic content commerce systems and automation technology simplifies the formation, management and implementation of content. The paper analyzes the main problems of e-commerce and content management services function. The methods of solving these problems.
Keywords: інформаційний ресурс; контент; система управління контентом; життєвий цикл контенту; система електронної контент-комерції; information resources; content; content management system; content lifecycle; electronic content commerce system