Мале підприємництво як чинник стабілізації регіональної економіки - Ягорлицький, В. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглядається мале підприємництво і його роль у стабілізації регіональної економіки. Аналізуючи в динаміці кількість малих підприємств у деяких областях і в Україні загалом, зроблено відповідні висновки щодо їх впливу на ряд макроекономічних показників і стан соціальних процесів (безробіття-зайнятість) у регіонах. In the article the author considers small business and his role in stabilization of regional economy. Analyzing in dynamics quantity of the small enterprises in some areas and on Ukraine as a whole, the appropriate conclusions concerning to their influence on a number of macroeconomic parameters and state of social processes (unemployment - employment) in regions are made.