Морфологічна роль інсоляції в архітектурі містобудівельного середовища - Казаков, Г. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто влив прямого сонячного світла як чинника тривалості інсоляції житла, на форму будинків і споруд, що їх проектують та будуються у теперішньому містобудівельному середовищі. Considered impact of direct sunlight as a factor in the duration of insolation housing, the shape of houses and buildings being designed and built in an existing urban planning environment.
Keywords: інсоляція; морфологія; макетування; містобудування; insolation; morphology; modeling; planning