Вимірювання діелектричних втрат та діелектричної проникності методом зміщення системи координат - Грибок, М. І.; Гнатишин, М. Й. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
Досліджена можливість вимірювання діелектричних втрат та діелектричної проникності електроізоляційних матеріалів нафтового або рослинного походження методом зміщення системи координат за провідністю. Наведено схеми вимірювання та результати дослідження похибок вимірювання. The dielectric loss and permeability of electric isolation materials of the oil and plant genesis by the axis on replacement method are investigated. There are skein the measurement schemes and measurement data processing errors in this paper.