Комп’ютерна перевірка припущення Гао, пов’язаного з отриманням елементів великого порядку в скінченних полях - Попович, Б. Р.; Popovych, B. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2018)
Виконано комп’ютерні обчислення в середовищі Maple для перевірки припущення Гао у випадку скінченних полів характеристики 2, 3, 5 та наведено відповідні результати. Якщо це припущення справедливе, то можна явно збудувати в цих полях за поліноміаль- ний час елементи великого мультиплікативного порядку, що використовуються в крипто- графії (протокол Діффі-Хелмана, криптосистема Ель-Гамаля з відкритим ключем, цифровий підпис Ель-Гамаля).

We have performed computer calculations in Maple environment for verification of Gao assumption for finite fields of characteristic 2, 3, 5 and presented correspondent results. If the assumption is true, then it is possible to construct explicitly in these fields in polynomial time elements of high multiplicative order that are used in cryptography (Diffie-Hellman protocol, El-Gamal public key cryptosystem, El-Gamal digital signature).
Computer verification of Gao assumption, related with obtaining of high order elements in finite fields
Keywords: криптографічний захист інформації; скінченне поле; мультиплікативний порядок; cryptographic information protection; finite field; multiplicative order; 681.322