Технологічні умови формування шорсткості обробленої поверхні при шліфуванні - Шахбазов, Я. О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Аналізуються закономірності впливу технологічних параметрів правки абразивних шліфувальних кругів на формування шорсткості шліфованої поверхні.There are analysed grind process laws and technological parameters’ influence for surfaces research formation.