Аналіз завад при аероелектророзвідці від варіацій приймальних засобів у магнітному полі землі - Бучма, І. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Аналізується вплив хитань приймальних засобів змінного магнітного поля в магнітному полі Землі при аероелектророзвідці. Запропоновано метод зменшення цього впливу. Influence of oscilations of sensors of alternating magnetic field in magnetic field of the Earth by airborn electromagnetic prospect are examined. Method of decrease this influence are suggested.