Алгоритми та засоби опрацювання інформаційних ресурсів в системах електронної контент-комерції - Висоцька, В. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Проаналізовано основні проблеми електронної комерції у сфері видавництва та запропоновано методи вирішення цих проблем.In the given article main problems of electronically commercial are analyzed. New methods for solution of discussed problems are proposed.