Нові інформаційні технології для осіб з обмеженими можливостями - Мосоров, В. Я.; Панський, Т. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Описано нові інформаційні технології для осіб з обмеженими можливостями. Основну увагу звернено на можливості полегшеного управління комп’ютером з використання нових інформаційних технологій, а також комунікаційні можливості людей з обмеженими можливостями з усього світу за допомогою комп’ютерів. Класифіковано нові технології для людей з обмеженими можливостями, описано та вибрано програмні засоби та пристрої для полегшення використання комп’ютера. This paper describes new informatics technologies for the persons with disabilities. This paper focuses on the possibilities of easier computer management with using new informatics technologies and also communication capabilities of people with disabilities around the world using computers. New technologies for people with disabilities have been classified in this paper. Based on this classification software and devices to facilitate the use of computer have been described and selected.
New informatics technoligies for persons with disabilities
Keywords: особи з обмеженими можливостями; програмне забезпечення; інформаційні технології; persons with disabilities; programs; informatics technologies