Спеціалізований процесор цифрової фільтрації зображення - Олексів, Максим (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У роботі запропоновано спеціалізований процесор цифрової фільтрації зображення. Процесор підвищує точність виділення на зображенні сцени силуетів об’єктів з складною структурою значеннями пікселів з локальними максимумами з метою підвищення точності сегментації цифрових зображень. Його застосування в системах технічного зору дозволяє збільшити їх точність і надійність.
Keywords: цифрова обробка зображень; спеціалізований процесор цифрової обробки зображень; фільтрація зображень; система технічного зору