Проведення експериментальних досліджень електротехнічних матеріалів з використанням цифрової відеотехніки - Рябоконь, Н. С.; Терехов, В. В.; Богдановський, Ю. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Показані основні переваги використання цифрової відеокамери для визначення властивостей електротехнічних матеріалів на конкретних прикладах: фіксація показів приладів, що не мають електричного виходу сигналу, усунення впливу суб‘єктивних похибок дослідника на процес вимірювання, фіксацію довготривалих процесів. Shown basic advantages of the use of digital video camera for determination of properties of electrical engineering materials on concrete examples: fixing of shows of devices, which do not have an electric output of signal, exception of influence of subjective errors of researcher on the process of measuring, fixing of long duration processes.
Keywords: електротехнічні матеріали; дилатометр; фазові переходи; діаграма стану; electrical engineering materials; dilatometer; phase transitions; diagram of the state