Системна, нормативна, комплексна моделі захисту інформаційних технологій - Микитин, Г. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розроблено системну, нормативну, комплексну моделі захисту інформаційних технологій на основі концепції об’єкт – загроза – захист – управління. A system, normative, complex information technology security models based on the subject – threat – security management concept.
Keywords: захист; інформаційні технології; концепція моделі:системна, нормативна, комплексна; security; information technology; concept, models – systemic, normative, complex