Проблема математичної обробки експериментальних мессбауерівських спектрів - Ткачук, О. М.; Дудка, О. М.; Ткачук, В. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
The effectivity of the usage of the regularization method as alternative to the least squares fitting for the mathematical analysis of the mossbauer spectroscopy results have been analyzed. Проаналізовано ефективність використання методу регуляризації як альтернативи методові найменших квадратів для математичного аналізу результатів мессбауерівської спектроскопії.