Релігійні цінності: сутність, структура та рівні - Глушак, А. С.; Пирог, Г. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто ціннісний аспект релігійної системи, запропонований системний підхід для аналізу феномену релігійних цінностей. Аналізується функціонування релігійних цінностей на різних рівнях життєдіяльності людини: особистості, суспільства і культури. This article deals with valuable aspect of religious system. The system approach is proposed for analysis of religious values phenomenon. Functioning of religious values on various levels of man’s vital activity such as personality, society and culture is also analysed in the article.