Зміст операційної діяльності і порядок формування операційного прибутку - Перевозова, І. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглядаються питання про зміст операційної діяльності та управління формуванням прибутку підприємства в процесі його операційної діяльності. Визначено об’єкти управління формуванням операційного прибутку. This article is devoted to the consideration to questions concerning the operational activity contents and enterprise profit formation during the operational activity, definition of objects of operational profit formation management.