Ковариационный анализ моделей старения трансформаторного масла - Шутенко, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Запропоновано методику коваріаційного аналізу коефіцієнтів лінійної регресійної моделі старіння трансформаторного масла. Перевірено вплив деяких експлуатаційних чинників на старіння масла. The technique of covariation analysis of factors linear regression of model aging transformer oil is offered. The influence of some operational factors on aging of oil is checked up.