Вибір умовних пунктів споживання під час розв’язання транспортної задачі великої розмірності - Білоус, C. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Удосконалено методи раціональної організації перевезень на транспортних мережах в територіальному розрізі споживання. Проаналізовано проблеми отримання інформації про постачальників і споживачів. Запропонована методика вибору умовного пункту споживання. Апробовано результати дослідження на транспортній мережі Конотопського району Сумської області, яка складається з чотирнадцяти пунктів споживання.
This article is devoted to the improvement of methods of rational organization of transportations on transport networks in the territorial cut of consumption. The analysis of problems connected with receiveng information about supliers and users has been analyzed in this research. The author offers the method how to choose a consumption terminal. Approbation of the research results has been conducted of the network of Konotop district, Sumy region, which consists of fourteen points of consumption.