Класифікація витрат для цілей управлінського та бухгалтерського обліків - Дідик, А. М.; Гнатів, С. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Здійснено порівняння бухгалтерського та управлінського підходів щодо визначення, обліку та класифікації витрат. Виокремлено та згруповано класифікаційні ознаки витрат залежно від цілей управлінського та бухгалтерського обліків на підприємстві. Охарактеризовано різновиди витрат за кожною класифікаційною ознакою та наведено їхні приклади. In the article comparison of book-keeping and administrative approaches is carried out in relation to determination, account and classification of costs. The classification signs of costs are defined and grouped depending on administrative or book-keeping accounting. The kind of costs are characterized by the any classification signs and given an example.