Комп’ютерна алгебра - Літнарович, Р. М.; Лотюк, Ю. Г. (Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука, 2010)
Вивчення дисципліни включає лекційні, лабораторні заняття під керівництвом викладача, а також самостійну роботу за комп’ютером, що забезпечує закріплення теоретичних знань, сприяє набуттю практичних навичок і розвитку самостійного наукового мислення. The study of discipline includes a lecture laboratory employments under the direction of teacher, and also independent work at the computer, which provides fixing of theoretical knowledges, instrumental in acquisition of practical skills and development of independent scientific thought.
Keywords: комп'ютерна алгебра; нормативна дисципліна; програма дисципліни; мета; ціль; формування практичних навичків