Формування архітектурного середовища історичних площ Львова засобами штучного освітлення - Яців, М. Б.; Яців, С. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Розглянуто існуючий стан та проблематику штучного освітлення історичних площ Львова. Визначено методику та загальні принципи організації штучного освітлення площ як чинник формування їхнього архітектурно-предметного середовища.