Технологічні аспекти утилізації відходів ПЕТФ у виробництві капсульованих мінеральних добрив - Нагурський, О. А.; Бєскова, Ю. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Досліджено розчинність гранульованого вторинного ПЕТФ в органічних розчинниках. Розраховано приблизні величини основних технологічних параметрів процесу капсулювання нітроамофосу розчином на основі диметилформаміду плівкоутворювальною композицією. Проведені тестові дослідження отриманих капсульованих добрив показали прийнятну якість покриття, що дає можливість застосовувати відходи ПЕТФ у виробництві капсульованих мінеральних добрив. Investigational solubility of granular second PETF in organic solvents. The approximate sizes of basic technological parameters of process of capsulating nitroamofosu solution are expected on the basis of dimethylformamide of shell by formative composition. Conducted the test of research of got kapsulated of fertilizers rotined acceptable quality of coverage, that allows to apply the offcuts of PETF in the production of kapsulated of mineral fertilizers.
Keywords: тестові дослідження; мінеральні добрива; test of research; mineral fertilizers