Комбінована система електроприводу з обмеженням прискорення - Цяпа, В. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведена система електроприводу з дворазово інтегрувальним контуром струму з підсистемами регулювання швидкості і прискорення. Present system of electric double integrating circuit current of the subsystems of speed control and acceleration.
Keywords: прискорення; інтегрування; контур струму; збурення; технічний оптимум; acceleration of the integration; circuit current; perturbation