Особливості загального вирівнювання Державної геодезичної мережі України - Заєць, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розкрито підходи та особливості загального вирівнювання Державної геодезичної мережі України. Наведено критерії вибору методу вирівнювання та програмного забезпечення, а також технологічну послідовність вирівнювання. Раскрыто подходы и особенности общего уравнивания Государственной геодезической сети Украины. Приведены критерии выбора метода уравнивания и программного обеспечения, а также технологическая последовательность уравнивания. In the article the approach and features of general adjustment of the State Geodetic Network of Ukraine. The criteria of selection of the method and the adjustment software, as well as the technological sequence of adjustment.
Особенности общего уравнивания Государственной геодезической сети Украины
Features general adjustment of the State Geodetic Network in Ukraine
Keywords: геодезична мережа; вирівнювання; метод найменших квадратів