Сутність та методи соціально-психологічного розвитку людського капіталу підприємства - Широн, Юлія; Чернобай, Ліана (ТзОВ «Ліга-Прес», 2017)
В статті обґрунтовано пропозицій щодо впровадження методів психологічного та соціально-психологічного розвитку людського капіталу підприємства як рушійних методів підвищення продуктивності праці працівників та підприємства. Cтворено підґрунтя для системного підходу професійного розвитку людського капіталу підприємства у поєднанні із психологічним та соціально-психологічним аспектами розвитку.
Keywords: людський капітал підприємства; психологічний розвиток; соціально-психологічний розвиток; професійний розвиток