Телевізійна система технічного зору для візуального стеження за об’єктами в автоматичному режимі - Гаврилюк, М. О.; Пуйда, В. Я . (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Запропоновано структуру телевізійної системи технічного зору для візуального стеження за об’єктами в автоматичному режимі і варіант реалізації спеціалізованого процесора на базі DSP56303 фірми Моторола. It is offered a structure of a television vision for visual support behind objects in an automatic mode and variant of realization of the specialized processor on basis DSP56303 of firm Моtогоlа.