Моделювання апаратних характеристик резонансів Фабрі-Перо у спектрах відбиття і пропускання світла тонкими плівками - Кособуцький, П. С.; Білий, Я. М.; Кособуцький, Я. П.; Каркульовська, М. С. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглянуто питання про визначення ширин смуг інтерференції світла тонкоплівковими резонаторами Фабрі - Перо. Встановлено нові співвідношення, які описують апаратні характеристики резонаторів.

The Finesse of Light Interference Bands by Means Transparent Resonators of Fabry - Perot is simulation. The main regularity of the Finesse of Light Interference Bands are estabiihed and grounded.
Keywords: 53.082; 53.082.54; 563.5