Проблеми комплексної автоматизації в готельному бізнесі - Жежнич, П. І.; Медведєв, В. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Розглянуто проблеми управління готельними комплексами, запропоновані методи їх вирішення та виділені головні функціональні елементи систем управління Ці методи реалізовані у програмній системі, що є частиною магістерської роботи. This article considers problems of combined management of hotel complexes, also represents methods of their solutions and pick out main functional elements of management systems. These methods are realized in program system which is the part of the master’s work.