Оптимізування логістичних витрат у сфері управління хімічним підприємством - Нікшич, С. М.; Крикавський, Є. В.; Мамчин, М. М.; Сопільник, Р. Л. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Досліджено теоретичні аспекти процесів формування логістичних витрат з точки зору їх чинників, а також наведено положення щодо нормування логістичних витрат на підприємствах. Виявлено взаємозалежності у формуванні повних витрат підприємства та апробовано їх реалізацію на прикладі хімічних підприємств. The theoretical aspects of the process of logistics expenditure formation according to their factors are investigated by the authors as well as the rules of logistics expenditure norms definition at an enterprise are presented. The correlations of full costs of an enterprise are identified and their realization on the example of chemistry enterprises are checked.
Keywords: логістичні витрати; хімічні підприємства; logistics expenditure; chemistry enterprises