Біопотенціал Львівської області - Бать, Р. Я.; Гумницький, Я. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Ця стаття є обґрунтуванням того, що Львівська область є сировинною базою біомаси. Запропоновано статистичні дані заготівлі деревини, розподіл лісів по районах та с/г відходи Львівської області. The given article is obrountouvannya that the Lvov region is raw material by the base of biomasi. Statistical data of purveyance of wood, distributing of forests, are offered in the district of the Lvov region.
Keywords: кругообіг вуглекислого газу; викид парникових газів