Використання методів машинного навчання для передбачення рейтингу мобільних застосунків - Петунін, Георгій Едуардович (Національний університет «Львівська політехніка», 2023)
Бакалаврська кваліфікаційна робота виконана студентом групи КН-413 Петуніном Георгієм Едуардовичем. Тема “Використання методів машинного навчання для передбачення рейтингу мобільних застосунків”. Робота направлена на здобуття ступеня бакалавра за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Метою дипломної роботи є створення платформи для аналізу мобільних застосунків та передбачення їх успішності, зважаючи на вже існуючі дані, стосовно цього застосунку. Об’єктом дослідження є передбачення успішності мобільного застосунку та розробка системи для використання розроблених алгоритмів на практиці. У результаті виконання дипломної роботи було розроблено комбіновану нейронну мережу та інформаційну систему для передбачення успішності мобільного застосунку, система приймає дані про застосунок, як ввід і повертає можливі метрики росту за певний(обраний користувачем) час. Дана система може використовуватися на практиці для оптимізації роботи бізнес-аналітиків, а також для малих компаній чи розробників-одинаків, які хочуть зрозуміти, чи варто продовжувати підтримку застосунку. The bachelor's qualification work was completed by a student of the KN-413 group Petunin Heorhii Eduardovych. The topic is "Predicting the ranking of mobile applications using machine learning". The work is aimed at obtaining a bachelor's degree in 122 "Computer Science". The purpose of this work is to create a platform for analyzing mobile applications and predicting their success, taking into account the already available data on this application.
Predicting the ranking of mobile applications using machine learning
Keywords: інформаційна система, передбачення успішності, нейронна мережа, аналіз даних, information system, success prediction, neural network, data analysis.