Сучасні підходи до визначення та використання тропосферних затримок GNSS-сигналів - Каблак, Н. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Расмотрены вопросы определения и использования тропосферных задержек GNSS-сигналов на современном этапе развития спутниковых технологый. Questions of definition that uses oftropospheric delays of GNSS-signals at the present stage of development of satellite technologies are considered.