Основні чинники державного регулювання малого бізнесу в Україні - Червона, О. Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Державна політика у сфері малого підприємництва створює макроекономічні умови розвитку малого бізнесу. Вона включає сукупність чинників державного впливу на малий бізнес. Ефективне використання цих чинників визначає шляхи досягнення ефективної взаємодії між підприємцями та державою, що сприяє удосконаленню регуляторної політики та розвитку підприємництва в Україні. State policy in area of small business creates the macroeconomics conditions for development of small business. It includes factors of state effect on small business. Using of this factors are necessary to offer the ways for better collaboration between the state and entrepreneurs.