Експериментальне дослідження методичної похибки термоелектричних перетворювачів з керованим профілем температурного поля - Кочан, О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Описано методику та результати експериментальних досліджень методичної похибки термоелектричного перетворювача з керованим профілем температурного поля вздовж електродів головної термопари. Отримані результати порівняно з теоретичною оцінкою цієї самої похибки і показана їхня доволі добра збіжність. The methodology and results of experimental investigation of methodology error of thermocouple with regulated profile of temperature field are described in this article. Also is done comparison of obtained results with analytically obtained the same error. This comparison show good enough convergence these two ways.
Keywords: термоелектричний перетворювач; термопара; thermocouple; comparison