Проблеми практичної реалізації векторних перетворювачів імітансу - Походило, Є. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2003)
Розглядаються теоретичні основи побудови векторних перетворювачів та проблеми їх практичної реалізації. The fundamental theory of construction of vectorial converters and problems of their practical implementation are esteemed.