Дослідження властивостей порожнистих гранул, одержаних на основі зламків скла - Бабаджанова, О. Ф.; Щурко, Л. С.; Пилипенко, О. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Проаналізовано вплив вмісту газоутворювача та режимів спінювання на властивості порожнистих гранул на основі зламків скла. The influence of composition of gas developing agent and conditions of foaming on properties of hollow granulas on a basis of cullet is analysed.