Могила Александера Чоловського (27.02.1865-07.07.1944). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Александера Чоловського. Чоловський Александер — історик, керівник архіву Львова, директор міських музеїв Львова, колекціонер рукописів з історії сіл і міст Галичини. Надгробок — мармурова стела з інскрипційною таблицею. Поле №1.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, історики, керівники архіву Львова, директори міських музеїв Львова, колекціонери, Александер Чоловський, могила.