Синтез та дослідження фізико-хімічних властивостей (ко)полімерів децил(мет)акрилату із стиролом - Коваленко, Т. П.; Волошинець, В. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Радикальною полімеризацією у розчині бензолу одержано (ко)полімери децил(мет)акрилату зі стиролом. Вивчено поведінку (ко)полімерів у різних за природою розчинниках, розраховано теплоту активації в’язкої течії та показано, які чинники впливають на зміну цих параметрів. (Co)polymers of decyl (meth)acrylate with styrene were obtained by radical polymerization in benzene solution. The properties of (co)polymers in different solvents were studied and the heat of viscous stream was calculated. The factors responsible for the mentioned parameters’ change were determined as well.