Деталізація аспектів управління логістичними процесами на виробничому підприємстві - Васильців, Н. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто проблематику реалізації логістичного завдання в аспекті управління логістичними процесами на виробничому підприємстві. Процеси перетворення потоків вантажів і пов'язаної з ними інформації вимагають вимірювання з погляду продуктивності витрат. Істотним стає формування процесів переміщення вантажів та інформації щодо видів технологій виробництва, процедур управління, устаткування, а також людської праці. Запропоновано формальний запис структури логістичної системи для виробничого підприємства нa потреби реалізації логістичного завдання, а також формування інтегрованої інформаційної системи як підсистеми логістичної системи. In the article the problem of logistics tasks realization in terms of logistic processes at manufacturing production is described. The transformation processes of goods flows and related information required measurement in terms of effectiveness of costs. Essential to this perspective is the movement of goods and information in types of work technology, procedures of management, equipment, and human labor. In the article a formal record of structure of logistics system for manufacturing enterprises to the needs of logistics tasks is proposed and proposed the formation of an integrated information system as a subsystem of logistics system.
Keywords: виробниче підприємство; логістичне завдання; логістична система; production company; logistics tasks; logistic system