Восьмиканальний портативний прилад акустичної емісії - Скальський, Валентин Романович; Оліярник, Б. О.; Плахтій, Р. М.; Сулим, Р. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто концепцію побудови восьмиканального портативного приладу відбору і обробки сигналів акустичної емісії. З урахуванням сучасних досягнень схемотехніки та виготовлення електронних засобів наведено результати розробки принципових електричних схем основних вузлів приладу.

The conception of design of 8 channels portable device for selection and processing of acoustic emission signals is considered. The results of electrical schematic diagram designing of the device taking into account the modern achievements in circuit engineering and electronic facilities production are obtained.
Keywords: 620.179.16