Організаційно-документаційне забезпечення діяльності бібліотеки ВНЗ - Лебедюк, О. О. (Національний університет "Львівська політехніка", 2013)
Розглянуто проблеми організаційно-документаційного забезпечення діяльності бібліотеки ВНЗ. Розкрито сутність організаційно-розпорядчої, технологічної та науково-методичної документації. Проаналізовано основні документи, що застосовуються в організації, управлінні та діяльності бібліотеки вишу. Problems of organisational documentation support of higher education institution library are considered. The nature of organisational prescriptive, technologic and scientific-methodical documentation is exposed. Major documents used in organisation, management and functioning of higher education institution library are analysed.
Keywords: система організаційно-розпорядчої документації; положення; посадові та технологічні інструкції; номенклатура справ; system of organisational prescriptive documentation; terms of reference; duty and technological regulations; case nomenclature