Обробка маркетингової інформації в нейромережах - Морозов, В. О.; Лянце, Е. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто принципи моделювання маркетингових ситуацій з використанням нейронних мереж та напрямки побудови імітаційних моделей ринку. Наведено приклади та результати дослідження умовного ринку з розв’язанням задачі кластеризаціі.

The principles of simulation of marketing situations with usage of neural networks and direction of construction of simulation models of the market are reviewed. The examples and research results of the conditional market with the solution of a problem of clusterization are adduced.
Keywords: 339.138