Особливості параметризації містобудівних процесів у центральних районах міст - Вадімов, В.М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Необхідність параметризації містобудівних процесів у центральних частинах міст – це актуальна проблема, яку можна розв’язувати із застосуванням нормативно-правових актів (зонінг-планів), враховуючи досвід їх реалізації. Розглянуто практичний бік складання детальних Правил забудови на прикладі історичного центру міста Полтави.