Могила Францішека Стефчика (02.12.1861-30.06.1924). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Францішека Стефчика — учителя, економіста, політика, засновника сільських ощадно-кредитних спілок, посла до Галицького сейму, габілітованого доктора Краківського університету. Надгробок — високий постамент з інскрипцією про покійного на якому стоїть колона увінчана хрестом та скульптурна група. Автор памятника — скульптор Анджей Альбрихт. Робота — майстерня Генрика Кароля Пер'є. Пам'ятник відреставровано в 1999 році. Поле №51.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, учителі, економісти, політики, засновники ощадно-кредитних спілок, посли до Галицького сейму, Францішек Стефчик, Franciszek Stefczyk, скульптура, Анджей Альбрихт, Andrzej Albrycht, Генрик Кароль Пер'є, Henryk Karol Perier, надгробок, могила.