Могила Якова Стецюка. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Якова Стецюка (09.12.1922-15.10.1980) — українського письменника радянського періоду, редактора журналу «Жовтень», з 1965 р. секретаря Львівського відділення спілки письменників України. Надгробок — стела з барельєфним портретом покійного та інскрипцією про нього. На світлині — ряд інших поховань. Поле №71.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, письменники, радянські діячі, Яків Стецюк, могила, поховання.